Op zoek naar spanning en adrenaline?


Abseilen met een groep

Abseilen vormt een spectaculair onderdeel voor een bedrijfsuitje of een teambuildingdag. De combinatie van samenzijn met een uitdagend, sportief element, zorgt gegarandeerd voor een sterkere band binnen je team. Abseilen.nl is sinds 1995 exclusief partner voor het abseilen en tokkelen op de Euromast.

Wij kunnen een exclusieve abseil op een dag en tijdstip naar keuze voor jullie verzorgen (o.v.v. beschikbaarheid van de locatie). Dit kan tussen april en november. Let op: tijdens het reguliere seizoen (weekenden van mei t/m september) is het Euromast platform bezet op zaterdag en zondag. Op die dagen kan er geen exclusieve abseil of tokkel worden verzorgd.

De tarieven zijn op basis van minimaal 20 personen maar ook een ludiek klein evenement, zoals het laten afdalen van een jubilaris, BN’er, directeur of huwelijksaanzoek is mogelijk. Neem voor de mogelijkheden, kosten of een voorstel op maat contact met ons op via het contactformulier.
De kosten voor een exclusieve abseil bedragen € 1.180,- excl. BTW voor 20 afdalingen. Elke extra afdaling kost € 59,-.

Gereserveerd voor het abseilen of tokkelen, en dan?


Op de dag van het event meldt de groep zich aan bij de receptie van de Euromast, zij zijn op de hoogte van uw komst. Voor de afdalers is de entree tot de Euromast inbegrepen! Niet-afdalers, die ook mee naar boven willen gaan, dienen de losse entree voor de Euromast te betalen. Zij kunnen dan mee naar het platform, de Euroscoop en de brasserie. Alle deelnemers dienen voorafgaand aan het afdalen de voorwaarde te lezen en de vrijwaringsverklaring te tekenen.

Na een rit met de snelle liften worden de deelnemers ontvangen op het platform op 100 meter hoogte door de instructeurs van abseilen.nl. Iedere deelnemer krijgt een gordel om, handschoenen aan en daarna een uitgebreide instructie. Daarna zal de groep met 2 tegelijk (bij abseilen) of 1 voor 1 (bij de tokkel) gaan afdalen.

Voor exclusieve reserveringen gelden andere voorwaarden t.a.v. de fotograaf, annuleringsvoorwaarden en betaling. Abseilen.nl zal u hierover informeren.

Vanuit de brasserie in de Euromast (1 etage onder het platform) kunnen vrienden en collega’s de abseilers langs zien komen (tokkelaars niet). Ook kunnen jullie hier voor- of achteraf gezamenlijk borrelen, lunchen of dineren. Groepen moeten dit vooraf reserveren bij de Euromast: 010 – 436 4811.

Heb jij het lef?